top of page

PROFESSIONELLE FAGFOLK OG KVALITETSSIKREDE MATERIALER

VI TILBYDER

HOS OS ER KUNDEN ALTID I FOKUS

Hos Glarmester Diderichsen er kvalitet og kunden altid i fokus. Vi påtager os alle opgaver med glas – fra udskiftning af en enkelt rude til store butiksfacader. Vi er kendt for vores seriøsitet og professionalisme. Hos os er en aftale en aftale.

 

Vi udfører især opgaver i Tårnby og Kastrup. Vi har gjort vores kontor mobilt, og er derfor altid klar til at rykke ud med kort varsel. Vi arbejder både for private husejere, større og mindre virksomheder, institutioner og boligforeninger.

 

Herunder kan du se eksempler på, hvilke opgaver vi kan løse, men kontakt os gerne med opgaver, der ikke lige falder ind under kategorierne.

FÅ HJÆLP TIL ALLE GLASOPGAVER I BOLIGEN ELLER PÅ ARBEJDSPLADSEN

TERMO & ENERGIRUDER

Leverer og udfører arbejde på alt inden for termo- og energiruder. Udskifter punkterede termoruder eller energiforbedrer hele boligen. Funktionsruder som f. eks. kan være støjdæmpende, brandbeskyttende eller solafskærmende og endda selvrengørende glas. Vi kan levere råglas eller ornamentglas. Vi leverer alt inden for arbejde med ruder til private, virksomheder og institutioner. Ingen opgave er for lille eller stor.

GLASDØRE, GLASVÆGGE & SPEJLE

Glasdøre, glasvægge og spejle i alle afskygninger. Vi kan levere alle typer glas og hjælper gerne med løsninger til baderum, køkkener og hele boligen eller arbejdspladsen. Glasvæg til badet i stedet for badeforhæng, glashylder eller spejle og vi færdiggør alt med beslag. Mulighederne og variationerne er nærmest utallige. Tag kontakt til os for at få vores bud på en løsning.

BUTIKSRUDER

Udskiftning eller erstatning af butiksruder foretages hurtigt og effektivt. Har der været indbrud eller er skade opstået pga storm eller uheld, så rykker vi hurtigt ud med hjælp.Vi har også stor erfaring med butiksindretning, hvor vi gerne hjælper til fra ide til udførelse. Skal butikken eller anden udstilling eller arbejdssted være ekstra spændende, så kontakt os.

Anchor 1
bottom of page